For et vakkert og lettstelt utemiljø

Belegningsstein, murer, naturstein

Har du belegningsstein, murer, naturstein, e.l med grønske, algevekster, saltutslag eller andre misfarginger har vi løsningen for deg. Det samme gjelder for deg som har lagt ny belegningsstein, eller satt opp ny mur og vil ta vare på dens utseende.

Ved å rense og impregnere beskytter du stenen mot forvitring, salter og oljeinntrenging, samtidig som du får vesentlig mindre alge- og mosevekst, alt i alt et vakrere og mer lettstelt utemiljø.

Til impregnering av belegningsstein, betongheller, grunnmurer, betongtaksten, teglstein, skifer, etc. bruker vi Arita Betong & Stein med nanoteknologi, eller Kryztec Betongimpregnering som gjør ditt vedlikehold enklere og tar vare på utseendet.

 

 

Garasje- og verkstedgulv

Ved å behandle gulvet med Kryztec dypimpregnering hindrer man at oljer, salter etc. trenger ned og inn i gulvet og på den måten misfarger og forringer det. Ved å legge et strøk Arita Betong & Stein på toppen vil man ytterligere forenkle renholdet av gulvet. Som bonus får man også et vesentlig mer slitesterkt gulv som også støver betraktelig mindre.

Ta kontakt for en uforpliktende befaring og tilbud.